Fietsenstalling.nl

Is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de productie en levering van fietsenstallingen en bijbehorende producten.

Wij bieden een breed scala aan oplossingen, waaronder opties voor sedum daken, zonnepanelen, fietsenrekken en straatmeubilair.

Onze producten zijn geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een stalling voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Creëer uw eigen stalling

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw eigen stalling te creëren. Naast onze standaard productie- en verkoopdiensten, kunnen wij u ook assisteren in het ontwerp- en inrichtingsproces van uw project, op basis van uw eigen ontwerpplan.

Doe-het-zelf of volledig ontzorgt

Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. Wij bieden zowel eenvoudige stallingen die u zelf kunt monteren als complete oplossingen waarbij wij u ontzorgen in de montage en plaatsing. Ons eigen montageteam is goed uitgerust en bekwaam om elke klus succesvol af te ronden, inclusief klic-melding en fundatie werkzaamheden indien gewenst.

FIETSENSTALLING.NL

Demontabele maatwerk fietsenstallingen

BEKIJK HIER ONZE PRODUCTEN

Fietsenstalling.nl biedt kant-en-klare oplossingen en maatwerk fietsenstallingen.

BEKIJK HIER ONZE FIETSENSTALLINGEN

Fietsenstalling.nl biedt kant-en-klare oplossingen en maatwerk fietsenstallingen.

Onze fietsenstallingen behoren tot de absolute top van de markt. Fietsenstalling.nl staat voor kwaliteit en de stallingen gaan jaren mee. Dit vanwege de materialen en het ontwerp. Alle onderdelen van de fietsenstallingen zijn van de beste kwaliteit, van schroef tot de houten vloeren. 

USP_0002_Vestiging-1-70x70

Centraal in NL

USP_0003_Voorraad

Grote voorraad

USP_0000_Montage-1-70x70

Eigen montage

USP_0001_Service

Uitstekende service