Fietsaanleunbeugels

Hoogwaardige Fietsaanleunbeugels | Uw Specialist in Fietsparkeren

Welkom bij Fietsenstalling.nl, de toonaangevende producent en leverancier van fietsaanleunbeugels. Of u nu op zoek bent naar robuuste en stijlvolle oplossingen voor fietsparkeren bij bedrijven, scholen, winkelcentra of openbare ruimtes, wij hebben voor elke situatie het perfecte model. Wij hebben aanleunbeugels met of zonder middenbuis, instort voeten, beton voeten, voetplaten of op grondframe in ons programma. Onze uitgebreide collectie fietsaanleunbeugels staat overzichtelijk gepresenteerd op onze website en webshop.

Onze Fietsaanleunbeugels: Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Fietsenstalling.nl begrijpen we het belang van betrouwbare en duurzame fiets parkeermogelijkheden. Daarom zijn al onze fietsaanleunbeugels vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weer en wind, en intensief gebruik. Onze producten bieden niet alleen maximale veiligheid voor fietsen, maar voegen ook esthetische waarde toe aan elke omgeving.

Onze Producten

Wij bieden een breed scala aan modellen, waaronder:

 • Enkele fietsaanleunbeugels: Ideaal voor compacte ruimtes, perfect voor individueel fietsparkeren.
 • Dubbele fietsaanleunbeugels: Geschikt voor locaties met hoge fietsbezetting, waardoor meerdere fietsen veilig en efficiënt gestald kunnen worden.
 • Design fietsaanleunbeugels: Stijlvolle ontwerpen die naadloos passen in moderne stedelijke omgevingen.
 • Speciale fietsaanleunbeugels: Maatwerkopties voor specifieke eisen en locaties, waaronder kinderfietsen en bakfietsen.

  Fietsbeugel Zwolle Duo en Solo met slot oog

  Ontdek onze vrijstaande, robuuste en economische fietsenrekken Zwolle n Solo met geïntegreerde stalen ogen voor diefstalbeveiliging. Prefab ontworpen voor eenvoudige aaneenschakeling in rijen/series. Geniet van het gemak en de veiligheid voor uw fietsen! Leverbaar in: Gewicht per module solo= 10.60 kg duo=19,50 kg. Verzinkt staal. 2 jaar garantie.

  Fietsbeugel Wenen Solo met of zonder middenbuis

  Ontdek onze vrijstaande, robuuste en economische multi-fiets leun systemen Wenen Solo met geïntegreerde stalen ogen voor diefstalbeveiliging. Prefab ontworpen voor eenvoudige aaneenschakeling in rijen/series. Geniet van het gemak en de veiligheid voor uw fietsen! Leverbaar in: Buis diameter Ø 48mm. Verzinkt staal. 2 jaar garantie.

  Fietsbeugel Utrecht incl. slot ogen

  Het Fietsleunsysteem Fietsbeugel Utrecht biedt maximaal comfort en uitstekende beveiliging tegen schade en diefstal. De vrij te monteren leunstangen, gemaakt van corrosiebestendige 48 mm verzinkte stalen buis, maken het eenvoudig om fietsen van alle types te parkeren. Aan de leuningen kunnen fietsen veilig worden bevestigd aan hun frame met behulp van de geïntegreerde stalen oogjes. Met de Utrecht stijlen kunt u snel uw eigen individuele fietsparkeervoorziening realiseren en de stijlen op elk gewenst moment eenvoudig uitbreiden of verwijderen. Of ze nu in beton zijn ingebed of aan de grond zijn geschroefd; in elk geval is de snelle en voordelige levering via pakketdienst in recyclebare verpakkingen een extra overtuigend argument. Leverbaar in: Buis diameter Ø 48mm Verzinkt 2 jaar garantie.

  Fietsbeugel Wenen op koppelframe

  Ontdek onze vrijstaande, robuuste en economische multi-fiets leun systemen met geïntegreerde stalen ogen voor diefstalbeveiliging. Prefab ontworpen voor eenvoudige aaneenschakeling in rijen/series. Geniet van het gemak en de veiligheid voor uw fietsen! Leverbaar in: Buis diameter Ø 48mm Verzinkt of in RAL kleur naar keuze. 2 jaar garantie.
  • Maatwerk mogelijk
  • Grote voorraad
  • Montage service
  • Centraal in NL
  • Uitstekende service

  Bezoek Website of Webshop:

  Klaar om uw fietsparkeeroplossingen naar een hoger niveau te tillen? Bezoek onze website voor offertes tbv projecten en grotere afnames en onze webshop voor kleine afnames welke u zelf wenst te installeren. Hier kunt u gemakkelijk en snel de juiste oplossing vinden en direct bestellen.

  Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

  Waarom Kiezen voor Fietsenstalling.nl?

  • Innovatief Design: Onze fietsaanleunbeugels combineren functionaliteit met eigentijds design.
  • Uitstekende Kwaliteit: Wij gebruiken alleen de beste materialen om de duurzaamheid en veiligheid van onze producten te garanderen.
  • Milieuvriendelijk: Onze productieprocessen en materialen zijn milieubewust gekozen, omdat we geven om de toekomst van onze planeet.
  • Uitgebreide Service: Van advies tot installatie, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

  Wilt u meer informatie?

  Fietsenstalling.nl, gevestigd in IJsselstein nabij Utrecht, is makkelijk te bezoeken op afspraak. We denken graag met u mee, verstrekken persoonlijk advies en hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Met onze grote voorraad zorgen we voor snelle beschikbaarheid van gewenste producten. Voor vragen, bel 030 - 6888087, e-mail naar verkoop@fietsenstalling.nl, of vul onderstaand formulier in. We staan voor u klaar!