Service & Onderhoud

Verantwoord gebruik van uw fietsparkeersystemen

Wij bieden gerichte inspecties en preventief onderhoud aan voor fietsenrekken en stallingen. Dit verlengt de levensduur van uw materieel aanzienlijk en draagt bij aan uw doelstellingen voor duurzaam gebruik. Ook zorgen we zo voor meer veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van uw investering in fietsenstallingen en fietsparkeersystemen.

In de huidige tijd zien organisaties in dat het onderhouden van hun fietsparkeer materieel duurzaamheid bevorderd en de nadruk minder komt te liggen op consumeren en vervangen.
Het centraal stellen van duurzaam gebruik is een integraal onderdeel geworden van veel doelstellingen en beleidsmaatregelen. Om dit te ondersteunen, hebben wij onze service verbeterd.

Fietsenstalling.nl biedt de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw materieel. Door regelmatig onderhoud wordt de levensduur van uw materieel verlengd, tevens blijft de uitstraling van uw fietsparkeersystemen gewaarborgd wat de fiets bereidheid helpt vergroten.

Bovendien verhoogt dit de veiligheid en de optimale werking van uw fietsparkeersystemen. Indien nodig zullen wij, na overleg, essentiële onderdelen vervangen. Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract?

Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service en onderhoud

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en eventueel een service onderhoudscontract met ons sluiten?
Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier.

  • Vergroot fiets bereidheid
  • Service en onderhoud snel geregeld
  • Heldere communicatie

Meer weten over Fietsenstalling.nl?

Fietsenstalling.nl is gevestigd in IJsselstein in de provincie Utrecht. Door deze centrale ligging kunt u ons gemakkelijk op afspraak bezoeken. Wij beschikken over een eigen ontwerpbureau waardoor wij u van een passende oplossing kunnen voorzien. Onze mensen denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden en voorzien u op basis daarvan van een persoonlijk advies. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en dat zult u ook merken aan onze uitstekende service en de hoogwaardige materialen die wij gebruiken. Wij beschikken over een grote voorraad waardoor u snel over het door u gewenste product kunt beschikken. Heeft u vragen over een fietsenstalling of een van onze andere producten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij staan voor uw klaar!