Fietsoverkapping particulier kopen

Bent u op zoek naar een manier om fietsen en scooters netjes op te bergen? Een fietsoverkapping van Fietsenstalling.nl biedt de oplossing! Onze overkappingen zijn zeer geschikt voor particulieren die een overkapping zoeken voor thuis. Wij behoren tot de absolute top van de markt met onze fietsoverkappingen door het gebruik van enkel de beste materialen. Indien u dat wenst kunnen wij de overkapping in een RAL kleur naar wens spuiten voor u. Daarnaast zijn onze overkappingen zowel met als zonder deuren te realiseren. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen. Heeft u als particulier vragen over een fietsoverkapping? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat voor u klaar!

Fietsoverkapping particulier kopen

Bent u op zoek naar een manier om fietsen en scooters netjes op te bergen? Een fietsoverkapping van Fietsenstalling.nl biedt de oplossing! Onze overkappingen zijn zeer geschikt voor particulieren die een overkapping zoeken voor thuis. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat voor u klaar!

Meest verkochte fietsoverkappingen

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind.
Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat.

Leverbaar in de volgende maat:
Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk.
Diepte : 190 cm
Hoogte : 210 cm

Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!.
Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling.

Leverbare afmetingen:

  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm

Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Bekijk onze fietsoverkappingen

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

QL-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met rond dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

S-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met recht dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Door het platte dak onder een hoek is deze ook geschikt voor zonnepanelen. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!. Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling. Leverbare afmetingen:
  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm
Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind. Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Leverbaar in de volgende maat: Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk. Diepte : 190 cm Hoogte : 210 cm Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

Modulair en exclusief

Onze fietsoverkappingen hebben de mogelijkheid om modulair uit te bereiden mocht u in de loop van de tijd toch meer ruimte nodig hebben. Daarnaast heeft u ook de keuze uit diverse designopties. In ons assortiment hebben wij diverse fietsenrekken, etagerekken en accessoires om de fietsoverkapping te laten voldoen aan uw persoonlijke wensen. U kunt ervoor kiezen om de overkapping zelf te monteren of dit uit handen te geven aan ons bekwame montageteam.

Niet alleen zijn overkappingen van de allerbeste kwaliteit en hebben ze de mogelijkheid om modulair uit te bereiden. Ze zijn ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Fietsenstalling.nl en onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een passend advies!

fietsenstalling halfrond
fietsenstalling.nl
fietsoverkapping particulier

Meer weten over Fietsenstalling.nl?

Fietsenstalling.nl is gevestigd in IJsselstein, net onder de stad Utrecht. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar wanneer u ons op afspraak wilt bezoeken voordat u een fietsoverkapping aanschaft. Wij beschikken over een eigen ontwerpbureau. Daardoor kunnen wij goed met u meedenken en eventueel door middel van maatwerk zorgen voor een passende oplossing. Wij gaan altijd voor het leveren van de beste kwaliteit. Dit zult u merken aan onze uiteindelijke service en de hoogwaardige materialen die wij gebruiken. Doordat wij een grote voorraad hebben, kunt u snel over het door u gewenste product beschikken. Heeft u vragen over een fietsoverkapping of een van onze andere producten? Neem contact met ons op via 030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij staan voor uw klaar!

Naam