Fietsenberging kopen

Bent op zoek naar een passende manier om fietsen op te bergen? Een fietsenberging van Fietsenstalling.nl kopen biedt dé oplossing! Onze bergingen zijn zowel geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een berging voor thuis als voor bedrijven die zoeken naar een oplossing voor grote of juist kleine projecten. Met onze fietsenbergingen behoren wij tot de absolute top van de markt. Bovendien kunnen wij de fietsenbergingen in een RAL kleur naar wens spuiten voor u. Wilt u een afsluitbare berging? Wij kunnen een fietsenberging met deuren voor u realiseren. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat voor u klaar!

Fietsenberging kopen

Bent op zoek naar een passende manier om fietsen op te bergen? Een fietsenberging van Fietsenstalling.nl kopen biedt dé oplossing! Onze bergingen zijn zowel geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een berging voor thuis als voor bedrijven die zoeken naar een oplossing voor grote of juist kleine projecten. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen.

Meest verkochte fietsenbergingen

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind.
Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat.

Leverbaar in de volgende maat:
Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk.
Diepte : 190 cm
Hoogte : 210 cm

Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!.
Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling.

Leverbare afmetingen:

  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm

Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Bekijk onze fietsenbergingen

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind. Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Leverbaar in de volgende maat: Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk. Diepte : 190 cm Hoogte : 210 cm Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!. Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling. Leverbare afmetingen:
  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm
Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

S-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met recht dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Door het platte dak onder een hoek is deze ook geschikt voor zonnepanelen. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

QL-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met rond dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

Modulair en exclusief

Onze fietsenbergingen zijn niet zomaar fietsenbergingen. Fietsenbergingen van Fietsenstalling.nl hebben namelijk diverse designopties en zijn ook nog eens modulair uit te bereiden naar een grotere berging. U kunt de berging zo altijd met u meegroeien wanneer u meer ruimte nodig heeft. Wij hebben in ons assortiment diverse fietsenrekken, etagerekken en accessoires om de fietsenberging geheel te laten voldoen aan uw persoonlijke wensen. Onze bergingen zijn eenvoudig zelf te monteren, maar ons uitgeruste en bekwame montageteam kan u hierin ook volledig ontzorgen.

Wij leveren niet alleen fietsenbergingen van de allerbeste kwaliteit die modulair uit te bereiden zijn. Onze fietsenbergingen zijn ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Fietsenstalling.nl en onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een passend advies!

fietsenstalling halfrond
fietsenstalling.nl
fietsenberging kopen

Meer weten over Fietsenstalling.nl?

Wij zijn gevestigd in IJsselstein, net onder de stad Utrecht. Doordat wij zo centraal gevestigd zijn, kunt u ons gemakkelijk op afspraak bezoeken wanneer u onze fietsenbergingen wilt komen bekijken. Wij beschikken over een eigen ontwerpbureau waardoor wij met u mee kunnen denken en u van een passend advies kunnen voorzien. Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. Dit geldt niet alleen voor de hoogwaardige materialen die wij gebruiken, maar dit zult u ook merken aan de uitstekende service die wij leveren. Wij beschikken altijd over een ruime voorraad waardoor u snel over het door u gewenste product kunt beschikken. Heeft u vragen over het kopen van een fietsenberging of een van onze andere producten? Neem contact met ons op via 030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of stel uw vraag via onderstaand formulier. We staan voor uw klaar!

Naam