Fietsenstalling.nl introduceert de Fietspomp Stations!

Ontdek onze innovatieve oplossing voor het bieden van fietspomp stations bij uw organisatie, fietsenstallingen of fiets parkeerterreinen.

Onze robuust behuisde Fietspomp Stations is de ideale permanente oplossing voor het bieden van een fietspomp voorziening.
Ze zijn hiermee de ultieme service richting uw personeel, klanten en bezoekers. Een onmisbare steunpilaar voor elke fietsende bezoeker van uw locatie!

Stel je voor: Uw personeel of bezoekers komen aan op het werk of een andere bestemming en merken dat hun band te zacht is. Geen paniek! Onze Fietspomp Stations bieden een oplossing. De pilaar is uitgerust met robuuste fietspomp behuizing en dito fietspomp en indien gewenst een fietsbeugel. Een compressor variant is ook spoedig leverbaar.

Of het nu gaat om het oppompen van een zachte band of het controleren van de juiste bandenspanning, met onze Fietspomp Stations is dit zo gepiept.
Dit betekent minder stress en meer fietsplezier voor uw medewerkers en bezoekers.

Wat maakt onze Fietspomp Stations zo bijzonder?
De stations zijn qua functionaliteit geheel naar uw wens samen te stellen. Zo hebben wij korte stations met enkel de fietspomp functie.
De hogere stations kunnen worden uitgevoerd met laadpunten, fiets ophang beugels en gereedschaps sets.

 1. Toegankelijkheid:
  De stations zijn 24/7 beschikbaar, zodat fietsers op elk moment van de dag gebruik kunnen maken van de faciliteiten.
 2. Duurzaamheid:
  Onze stations zijn gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen die jarenlang meegaan.
 3. Gebruiksvriendelijkheid:
  De Fietspomp stations, zelfs voor mensen zonder technische kennis eenvoudig te gebruiken. Het mondstuk kan met de 3 meest voorkomende ventielen overweg.
 4. Veiligheid en zelfredzaamheid:
  Door fietsers de mogelijkheid te geven om zelf kleine reparaties uit te voeren, voelen ze zich veiliger en meer zelfverzekerd.
 5. Fiets Bereidheid vergroten:
  Door deze voorzieningen te bieden, moedigt u meer mensen aan om de fiets te pakken, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl en een duurzamere omgeving.

Met de Fietspomp Stations van Fietsenstalling.nl geeft u uw personeel en bezoekers het gevoel van veiligheid en de mogelijkheid om zelfredzaam op te treden wanneer er iets is met hun fiets.
Dit vergroot de fiets bereidheid enorm en draagt bij aan een positieve ervaring voor elke fietser.

Plaats onze Fietspomp Stations bij uw organisatie, fietsenstallingen of fiets parkeerterreinen en maak van fietsen een aantrekkelijke optie voor iedereen.

Fietsenstalling.nl – waar innovatie en gemak samenkomen voor een betere fietsbeleving.

Voor elke locatie is er een configuratie!
Meer weten? Gebruik onderstaande formulier of bel ons op +31 (0)30 68 88 087