Houten fietsenberging

Bent u op zoek naar een manier fietsen op een overzichtelijke manier op te stallen? Een houten fietsenberging van Fietsenstalling.nl biedt de oplossing! Onze bergingen zijn geschikt voor zowel bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing voor kleine of grote projecten als voor particulieren die op zoek zijn naar een berging voor thuis. Onze fietsenbergingen behoren tot de absolute top van de markt. Fietsenstalling.nl staat voor enkel de allerbeste kwaliteit en onze stallingen gaan jaren mee. U kunt onze houten fietsenbergingen met of zonder deuren bestellen en zelfs in een RAL kleur naar keuze laten leveren. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat voor u klaar!

Houten fietsenberging

Bent u op zoek naar een manier fietsen op een overzichtelijke manier op te stallen? Een houten fietsenberging van Fietsenstalling.nl biedt de oplossing! Onze bergingen zijn geschikt voor zowel bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing voor kleine of grote projecten als voor particulieren die op zoek zijn naar een berging voor thuis. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen.

Meest verkochte fietsenbergingen

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind.
Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat.

Leverbaar in de volgende maat:
Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk.
Diepte : 190 cm
Hoogte : 210 cm

Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!.
Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling.

Leverbare afmetingen:

  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm

Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Bekijk onze fietsenbergingen

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

QL-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met rond dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

S-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met recht dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Door het platte dak onder een hoek is deze ook geschikt voor zonnepanelen. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!. Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling. Leverbare afmetingen:
  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm
Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind. Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Leverbaar in de volgende maat: Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk. Diepte : 190 cm Hoogte : 210 cm Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

Modulair en exclusief

Onze houten fietsenbergingen zijn niet zomaar fietsenbergingen. U kunt onze bergingen namelijk modulair uit bereiden naar een grote stalling. Daarnaast zijn er diverse designopties mogelijk. Wij hebben in ons assortiment diverse fietsenrekken, etagerekken en accessoires om de fietsenberging te laten voldoen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze bergingen zijn eenvoudig zelf te monteren, maar ons uitgeruste en bekwame montageteam kan u hierin ook volledig ontzorgen.

Een houten fietsenberging van Fietsenstalling.nl niet alleen van de allerbeste kwaliteit en modulair uit te bereiden. Hij is ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Fietsenstalling.nl en onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een passend advies!

fietsenstalling halfrond
fietsenstalling.nl
houten fietsenberging

Meer weten over Fietsenstalling.nl?

Fietsenstalling.nl is gevestigd net onder de stad Utrecht, in IJsselstein. Wij beschikken hier over een eigen ontwerpbureau waardoor wij door middel van maatwerk altijd een passende oplossing voor u kunnen realiseren. Wij denken graag met u mee over wat er mogelijk is en voorzien u van een passend advies. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zult u dan ook merken aan de uitstekende service die wij leveren en de hoogwaardige materialen die wij gebruiken. Doordat wij een grote voorraad hebben, kunt u snel over het door u gewenste product beschikken. Heeft u vragen over een houten fietsenberging of een van onze andere producten? Neem contact met ons op via 030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij staan voor uw klaar!

Naam