Laadlocker

Fietsenstalling.nl introduceert de laadlocker!
Ontdek onze innovatieve oplossing voor het veilig en handig opladen en opslaan van fietsaccu’s en andere waardevolle spullen met de Laadlocker.
Deze modulaire oplaadkast biedt een veilige en afgesloten ruimte voor het opladen van fietsaccu’s, maar ook voor het veilig opbergen van smartphones, tablets en fietshelmen. Met standaardfuncties zoals een mechanische sluiting. Optioneel kan de sluiting uitgebreid worden met digitaal slot, pincode slot of een digitaal sluit en betaal systeem zoals u die wellicht kent van de pakketdiensten. De laadlocker is voorzien van een stroompunt (230V randaarde stekker). De Laadlocker biedt zo een betrouwbare en handige oplossing voor bedrijven, evenementen, steden en transferpunten. U voorkomt hiermee ook een veiligheid (brand)risico, door inpandig grote aantallen accu’s te moeten opslaan wat risico’s op brand en dus calamiteiten in uw pand verhoogt.

Wij bieden diverse modellen in verschillende afmetingen en compartimenten, waardoor je altijd voldoende opslagcapaciteit hebt voor al je behoeften.
Kies voor de Laadlocker en geniet van gemoedsrust, wetende dat je waardevolle spullen veilig en beschermd zijn, waar je ook bent.