Overdekte fietsenstalling

Alle fietsen en scooters netjes op een plek die ook nog eens overdekt is? Met de fietsenstallingen van Fietsenstalling.nl kan het allemaal! Onze fietsenstallingen behoren tot de absolute top van de markt. Wij produceren de fietsenstallingen immers enkel met onderdelen van de allerbeste kwaliteit. De basis van elke overdekte fietsenstalling is robuust staal en de wanden zijn naar u wens leverbaar in gaas, damwand staal of hout. Bovendien kunnen wij de stallingen in een RAL kleur naar wens spuiten en voorzien van deuren. Omdat de stallingen ontworpen worden in ons eigen ontwerpbureau kunnen wij met u meedenken over een passende oplossing. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Overdekte fietsenstalling

Alle fietsen en scooters netjes op een plek die ook nog eens overdekt is? Met de fietsenstallingen van Fietsenstalling.nl kan het allemaal! Onze fietsenstallingen behoren tot de absolute top van de markt. Wij produceren de fietsenstallingen immers enkel met onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Omdat de stallingen ontworpen worden in ons eigen ontwerpbureau kunnen wij met u meedenken over een passende oplossing. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Meest verkochte fietsenstallingen

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind.
Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat.

Leverbaar in de volgende maat:
Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk.
Diepte : 190 cm
Hoogte : 210 cm

Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!.
Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling.

Leverbare afmetingen:

  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm

Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Bekijk onze overdekte fietsenstallingen

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

QL-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met rond dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

S-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met recht dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Door het platte dak onder een hoek is deze ook geschikt voor zonnepanelen. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!. Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling. Leverbare afmetingen:
  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm
Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind. Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Leverbaar in de volgende maat: Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk. Diepte : 190 cm Hoogte : 210 cm Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

Overdekte fietsenstalling voor in de tuin

Naast de diverse designopties waar u uit kunt kiezen, is er ook de mogelijkheid om de stalling modelair uit te bereiden naar en grotere stalling. Zo kan de fietsenstalling met uw behoeften meegroeien. Doordat wij fietsenstallingen leveren met overkapping kunt u uw fietsen en scooters altijd droog opbergen. Of dat u nu thuis een kleine overkapte fietsenstalling in uw tuin wilt of juist een grote stalling bij uw bedrijf wilt, wij kunnen stallingen leveren naar uw wensen.

De overkapte fietsenstallingen die wij leveren zijn niet alleen van de allerbeste kwaliteit en modulair uit te bereiden. Ze zijn ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Fietsenstalling.nl en onze partners. Heeft u vragen over de mogelijkheden? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!

halfronde fietsenstalling model G
fietsenstalling.nl
Model-G-750-2

Meer weten over Fietsenstalling.nl?

Of het nu gaat om de onderdelen waaruit onze producten bestaan of onze klantenservice, kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij gaan immers alleen voor het leveren van de beste kwaliteit. Omdat al onze producten uit onze eigen ontwerpbureau komen, kunnen wij voor al uw wensen een oplossing creëren. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van een passend advies. Heeft u vragen over een van onze fietsenstallingen of een van onze accessoires? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Ons team staat voor u klaar!

Naam