H-Line Study object; Rokers overkapping

Onze H-line in gebruik als rookersoverkapping.

Ontdek de ultieme combinatie van functionaliteit en stijl met onze recente levering voor een gewaardeerde relatie! Voor zijn gloednieuwe pand hebben wij niet alleen een state-of-the-art H-Line design fietsenstalling geleverd, maar ook een bijpassende H-Line rokersoverkapping, beide vervaardigd uit hoogwaardig verzinkt staal met elegant glaswerk.

Wat deze installatie echt bijzonder maakt, is de zorgvuldige afwerking. Het staal is niet alleen gegalvaniseerd voor maximale duurzaamheid, maar is ook met precisie gecoat in de verfijnde kleur RAL 7016. Hierdoor wordt niet alleen een robuuste en solide structuur gegarandeerd, maar ook een esthetisch aantrekkelijk geheel dat perfect past bij de moderne uitstraling van het nieuwbouwpand.

Binnen de fietsenstalling hebben we gedacht aan de details met bijpassende H-Line fietsbeugels, waardoor fietsen veilig en gestructureerd kunnen worden geplaatst. De zijvlakken van zowel de fietsenstalling als de rokersoverkapping zijn voorzien van kleine stalen rode hoeken, elk geperforeerd met een uniek symbool – een fiets voor de fietsenstalling en een herkenbaar sigaret symbool voor de rokersoverkapping.

Of het nu gaat om een stijlvolle plek om fietsen te parkeren of een comfortabele rokersruimte, wij bieden niet alleen functionaliteit, maar ook een visueel aantrekkelijke oplossing die zich naadloos integreert in de architectuur van het pand. Ontdek vandaag nog hoe onze H-Line design fietsenstallingen en rokersoverkappingen uw ruimte naar een hoger niveau kunnen tillen. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak van uw buitenruimte een echte eyecatcher!

Heeft u interesse in een gelijkwaardige oplossing? Voel u vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen op +31 (0)30 68 88 087 of gebruik onderstaande contactformulier.