Fietsenstalling.nl introduceert de Service Stations!

Ontdek onze innovatieve oplossing voor het bieden van laadstations en service stations bij uw organisatie, fietsenstallingen of fietsparkeerterreinen. Onze Service Stations zijn meer dan alleen een handige toevoeging; ze zijn een onmisbare steunpilaar voor elke fietser.

Stel je voor: uw personeel of bezoekers komen aan op het werk of een andere bestemming en merken dat er iets mis is met hun fiets. Misschien een lekke band of een loszittend zadel. Geen paniek! Onze Service Stations bieden een oplossing. De pilaar is uitgerust met de meest voorkomende gereedschappen die nodig zijn om kleine reparaties uit te voeren. Van bandenlichters tot schroevendraaiers, alles wat een fietser nodig heeft om weer veilig op weg te gaan, is binnen handbereik.

Maar daar stopt het niet. Voor extra gemak en functionaliteit hebben we optioneel een geïntegreerde pomp toegevoegd. Of het nu gaat om het oppompen van een zachte band of het controleren van de juiste bandenspanning, met onze Service Stations is dit zo gepiept. Dit betekent minder stress en meer fietsplezier voor uw medewerkers en bezoekers.

Wat maakt onze Service Stations zo bijzonder?
De stations zijn qua functionaliteit geheel naar uw wens samen te stellen. Zo hebben wij korte stations met enkel de fietspomp functie.
De hogere stations kunnen worden uitgevoerd met laadpunten, fiets ophang beugels en gereedschaps sets.

  1. Toegankelijkheid: De stations zijn 24/7 beschikbaar, zodat fietsers op elk moment van de dag gebruik kunnen maken van de faciliteiten.
  2. Duurzaamheid: Onze stations zijn gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen die jarenlang meegaan.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: De gereedschappen zijn eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen zonder technische kennis.
  4. Veiligheid en zelfredzaamheid: Door fietsers de mogelijkheid te geven om zelf kleine reparaties uit te voeren, voelen ze zich veiliger en meer zelfverzekerd.
  5. Fietsbereidheid vergroten: Door deze voorzieningen te bieden, moedigt u meer mensen aan om de fiets te pakken, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl en een duurzamere omgeving.

Met de Service Stations van Fietsenstalling.nl geeft u uw personeel en bezoekers het gevoel van veiligheid en de mogelijkheid om zelfredzaam op te treden wanneer er iets is met hun fiets. Dit vergroot de fietsbereidheid enorm en draagt bij aan een positieve ervaring voor elke fietser.

Plaats onze Service Stations bij uw organisatie, fietsenstallingen of fietsparkeerterreinen en maak van fietsen een nog aantrekkelijkere optie voor iedereen. Fietsenstalling.nl – waar innovatie en gemak samenkomen voor een betere fietsbeleving.

Voor elke locatie is er een configuratie!

Meer weten? Gebruik onderstaande formulier of bel ons op +31 (0)30 68 88 087