Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Standaard Rek hoog laag enkelzijdig of dubbel

Dit geliefde fietsenrek is geconstrueerd met een stalen basisframe van hoekstaal, compleet met wielbeugels in de vorm van paperclips. Het F11 fietsenrek is eveneens beschikbaar in een dubbelzijdige variant, genaamd F11D. Deze fietsenrekken kunnen onderling verbonden worden, waardoor een eindeloze fietsparkeer strook gecreëerd kan worden. Enkelzijdig rijwielrek met 5 plaatsen h.o.h. 37,5 cm.

Shelter/Carport QC-Line schakelbaar

Shelter/Carport vanaf 3000x3000mm tot oneindig, maatwerk is bespreekbaar geef dit a.u.b. aan in de offerte aanvraag. De afbeeldingen zijn verschillende uitvoeringen die wij hiermee hebben gerealiseerd. De shelter is gemaakt van een gegalvaniseerd frame met geïntegreerde regengoten en hemelwater afvoer. Dak is gemaakt van gekanaliseerde Polycarbonaat. Bekijk voor de meest voorkomende configuraties ook onze productbladen hieronder. Weersinvloeden berekend boven minimaal vereiste: - Berekende sneeuwbelasting 0.65kN/m2 - Wind belasting 22.5m/s

QL-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met rond dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

S-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met recht dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Door het platte dak onder een hoek is deze ook geschikt voor zonnepanelen. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!. Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling. Leverbare afmetingen:
  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm
Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind. Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Leverbaar in de volgende maat: Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk. Diepte : 190 cm Hoogte : 210 cm Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Banken maatwerk

Wij produceren onze banken voor u op maat. Bijgesloten fotos zijn enkele voorbeelden uit onze projecten. Projecten: Ook projectmatig kunnen wij bijstaan voor de inrichting van uw terrein.

Pakket Lichtgewicht per m² (70mm dik)

Wat voorheen een saaie box was, verandert met het lichtgewicht sedumpakket in een groen en kleurrijk geheel. Met dit pakket haalt u alles in huis om een lichtgewicht groen dak op uw fietsenstalling te plaatsen. Als het dak is geplaatst en de bodem verzadigd, dan weegt elke m² ongeveer 45 kilogram. Het lichtgewicht pakket bestaat uit drainage, lichtgewicht substraatrol en sedum-mix-matten.

Pakket Traditioneel per m² (80-90 mm dik)

Maak van uw fietsenstalling een groen en kleurrijk geheel. Met dit pakket heeft u alles in huis om een dik extensief groendak op uw fietsoverkapping aan te leggen. Als het dak is geplaatst en de bodem verzadigd, dan weegt elke m² ongeveer 80 kg. Elke m² kan tot 35 liter water tijdelijk opslaan. Het pakket bestaat uit drainage, substraat en sedum-mix-matten.

Sedumtray Click ’n Go per m²

Met deze sedumtrays is een groendak aanleggen op uw fietsoverkapping wel heel makkelijk. Per m² krijgt u 4 trays welke plusminus 50x50cm lang en breed zijn. De trays klikken makkelijk in elkaar waardoor een groendak creëren echt zo klaar is. De voordelen van een sedum dak met trays? Weinig onderhoud, makkelijk te plaatsen en direct genieten van het groen resultaat. De trays zijn beplant met zo’n 6 tot 8 soorten sedum (vetkruid). De trays kunt u plaatsen op daken tot 15° en hebben ongeveer een water-buffering van 30 L/m².