Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

W-Line Volledig houten Fietsenstalling

Nieuw model onze eigen W-line Modulair uit te breiden open fietsenstalling. De W-line is volledig vervaardigd uit hout en wordt bij ons in IJsselstein vervaardigd in opdracht. Afwijkende maten ook mogelijk. Onze standaard is 2500mm diep en meest voorkomende breedtes zijn 3000 en 4000mm. Montage is bij deze stalling standaard vanuit fietsenstalling.nl i.v.m. maatwerk en garantie van de stalling. Deze stalling wordt ook regelmatig aangeschaft als rokershok en of veranda voor in de tuin. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules. Dit model is ook verhoogd leverbaar waardoor Etagerekken ook mogelijk worden om te gebruiken. Met een etage rek kunt u 2 fietsen op 1 plaats kwijt. Ook hebben wij modules waarbij er een opslag deel of open deel gerealiseerd kan worden. Verder is sedum op deze fietsenstalling ook mogelijk. Standaard gebruiken wij Douglas hout echter kunt u ook uw voorkeur aangeven dan reken wij dit voor u uit. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Fietskluis geschakeld indoor & outdoor

Bijzonder robuuste fietsenstalling fietskluis van plaatstaal, corrosiebestendig en waardevast met cilinderslot (optioneel te digitaliseren en automatiseren), parkeer rail onder en etage rail boven voor eenvoudig inladen en uitladen van uw fiets. Optioneel oplaad accessoire leverbaar voor de batterijen.

Varkensrug / Jumboblok RVS schroefhuls M16 3 kleuren

Overweeg je het gebruik van een geel jumboblok, bijvoorbeeld om je bouwplaats te beveiligen of de verkeersveiligheid te verbeteren? Dan zit je goed bij Betondingen.nl. Wij bieden deze hoogwaardige betonelementen tegen een aantrekkelijke prijs aan, compleet met een RVS schroefhuls M16 voor gemakkelijke verplaatsing met een hijsoog. Zo kun je de blokken eenvoudig op de gewenste locatie plaatsen. Onze gele jumboblokken (RAL-1023) zijn vervaardigd uit stampbeton en wegen in totaal 330 kg.

Varkensrug / Jumboblok standaard 3 kleuren

In de praktijk zien we vaak het gebruik van grote grijze jumboblokken om afscheidingen te creëren. Deze blokken, ook bekend als biggenruggen of varkensruggen, zijn veelzijdig inzetbaar voor diverse doeleinden. Ze worden regelmatig gebruikt als anti ramkraak- of bouwplaatsbeveiliging vanwege hun aanzienlijke gewicht en niet verplaatsbaarheid. De blokken, gemaakt van stampbeton, wegen in totaal 330 kg.

Varkensrug / Jumboblok met lepelgaten 3 kleuren

Een groot geel jumboblok met lepelgaten is bijzonder praktisch, omdat het gemakkelijk opgetild kan worden met een vorkheftruck of pompwagen. Hierdoor zijn ze ideaal voor tijdelijke of verplaatsbare afzettingen. Deze blokken zijn geel geverfd (RAL-1023) en vervaardigd uit stampbeton. Een enkel blok weegt ongeveer 300 kg.

Fietsenstalling Zwaluw occasion

Wij hebben bijgesloten gebruikte model op voorraad liggen. Deze stalling is in zeer goede staat en voorzien van montage voeten. Dit is een verzinkt frame voorzien van donkergroene coating. Zie overige informatie over de stalling in de uitgebreide omschrijving.

Fietskluis L-Line 2B Professional

Bijzonder robuuste fietsenstalling fietskluis van plaatstaal, corrosiebestendig en waardevast met cilinderslot, parkeer rail en optioneel oplaad accessoire voor de batterij.

Fietskluis L1B

Ontdek onze fietskluis met modulair ontwerp, vervaardigd van robuust plaatstaal, corrosiebestendig en waardevast. Voorzien van een handig cilinderslot met een enkele hendel en een handige parkeer rail.

Fietsbeugel Zwolle Duo en Solo met slot oog

Ontdek onze vrijstaande, robuuste en economische fietsenrekken Zwolle n Solo met geïntegreerde stalen ogen voor diefstalbeveiliging. Prefab ontworpen voor eenvoudige aaneenschakeling in rijen/series. Geniet van het gemak en de veiligheid voor uw fietsen! Leverbaar in: Gewicht per module solo= 10.60 kg duo=19,50 kg. Verzinkt staal. 2 jaar garantie.

Fietsbeugel Wenen Solo met of zonder middenbuis

Ontdek onze vrijstaande, robuuste en economische multi-fiets leun systemen Wenen Solo met geïntegreerde stalen ogen voor diefstalbeveiliging. Prefab ontworpen voor eenvoudige aaneenschakeling in rijen/series. Geniet van het gemak en de veiligheid voor uw fietsen! Leverbaar in: Buis diameter Ø 48mm. Verzinkt staal. 2 jaar garantie.

Fietsbeugel Utrecht incl. slot ogen

Het Fietsleunsysteem Fietsbeugel Utrecht biedt maximaal comfort en uitstekende beveiliging tegen schade en diefstal. De vrij te monteren leunstangen, gemaakt van corrosiebestendige 48 mm verzinkte stalen buis, maken het eenvoudig om fietsen van alle types te parkeren. Aan de leuningen kunnen fietsen veilig worden bevestigd aan hun frame met behulp van de geïntegreerde stalen oogjes. Met de Utrecht stijlen kunt u snel uw eigen individuele fietsparkeervoorziening realiseren en de stijlen op elk gewenst moment eenvoudig uitbreiden of verwijderen. Of ze nu in beton zijn ingebed of aan de grond zijn geschroefd; in elk geval is de snelle en voordelige levering via pakketdienst in recyclebare verpakkingen een extra overtuigend argument. Leverbaar in: Buis diameter Ø 48mm Verzinkt 2 jaar garantie.

Fietsbeugel Wenen op koppelframe

Ontdek onze vrijstaande, robuuste en economische multi-fiets leun systemen met geïntegreerde stalen ogen voor diefstalbeveiliging. Prefab ontworpen voor eenvoudige aaneenschakeling in rijen/series. Geniet van het gemak en de veiligheid voor uw fietsen! Leverbaar in: Buis diameter Ø 48mm Verzinkt of in RAL kleur naar keuze. 2 jaar garantie.