Fietsenstalling kopen

Bent u op zoek naar een manier om fietsen en scooters netjes op te bergen? Kies er dan voor om een fietsenstalling van Fietsenstalling.nl te kopen! Onze producten zijn geschikt voor particulieren die op zoek zijn naar een stalling voor thuis als voor bedrijven die een oplossingen zoeken voor kleine of grote projecten. Met onze stallingen behoren wij tot de absolute top van de markt met onderdelen van enkel de allerbeste kwaliteit. Bovendien kunnen wij de fietsenstallingen in een RAL kleur naar wens spuiten voor u. Onze fietsenstallingen zijn daarnaast met en zonder deuren te realiseren. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat voor u klaar!

Fietsenstalling kopen

Bent u op zoek naar een manier om fietsen en scooters netjes op te bergen? Kies er dan voor om een fietsenstalling van Fietsenstalling.nl te kopen! Onze producten zijn geschikt voor particulieren die op zoek zijn naar een stalling voor thuis als voor bedrijven die een oplossingen zoeken voor kleine of grote projecten. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen.

Meest verkochte fietsenstallingen

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind.
Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat.

Leverbaar in de volgende maat:
Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk.
Diepte : 190 cm
Hoogte : 210 cm

Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!.
Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling.

Leverbare afmetingen:

  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm

Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Bekijk onze fietsenstallingen

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

QL-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met rond dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

S-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met recht dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Door het platte dak onder een hoek is deze ook geschikt voor zonnepanelen. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!. Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling. Leverbare afmetingen:
  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm
Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind. Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Leverbaar in de volgende maat: Breedte : standaard 4m andere maten zijn ook mogelijk. Diepte : 190 cm Hoogte : 210 cm Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

Modulair en exclusief

Een fietsenstalling van Fietsentalling.nl is niet zomaar een fietsenstalling. Onze stallingen hebben namelijk de mogelijkheid om modulair uit te bereiden naar een grotere stalling en hebben verschillende designopties. Wanneer u in de loop van de tijd merkt dat u toch meer ruimte nodig heeft, dan kunt u de stalling naderhand ook nog groter maken. Wij hebben in ons assortiment diverse fietsenrekken, etagerekken en accessoires om de fietsenstalling te laten voldoen aan uw persoonlijke wensen. U kunt ervoor kiezen om de stalling zelf te monteren, maar ons uitgeruste en bekwame montageteam kan u hierin ook volledig ontzorgen.

Onze stallingen zijn niet alleen van de allerbeste kwaliteit en modulair uit te bereiden. Ze zijn ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Fietsenstalling.nl en onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een passend advies!

fietsenstalling halfrond
fietsenstalling.nl
fietsenstalling schuin dak

Meer weten over Fietsenstalling.nl?

Fietsenstalling.nl is gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door onze centrale ligging kunt u ons gemakkelijk op afspraak bezoeken om een fietsenstalling te bekijken voordat u deze gaat kopen. Wij beschikken over een eigen ontwerpbureau waardoor wij goed met u mee kunnen denken en eventueel door middel van maatwerk altijd een een passende oplossing voor u kunnen creëren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zult u niet alleen aan onze uitstekende service merken, maar ook aan de hoogwaardige materialen die wij gebruiken. Doordat wij een grote voorraad hebben, kunt u snel over het door u gewenste product beschikken. Heeft u vragen over een fietsenstalling of een van onze andere producten? Neem contact met ons op via 030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij staan voor uw klaar!

Naam