Fietsenstalling van Utrecht

Bent u in het bruisende Utrecht op zoek naar de perfecte oplossing om uw fietsen en scooters op een nette manier op te bergen? Uw zoektocht eindigt hier! Fietsenstalling.nl biedt de ultieme fietsenberging voor zowel particulieren als bedrijven in Utrecht en omgeving.

Onze fietsenstallingen zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en behoren tot de top van de markt, met gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen. Of u nu een thuisstalling in Utrecht nodig heeft of zoekt naar oplossingen voor grootschalige projecten, wij hebben de ideale oplossing voor u.

Het bijzondere aan Fietsenstalling.nl is dat we onze fietsenstallingen in Utrecht volledig aanpassen aan uw persoonlijke wensen. U kunt kiezen tussen stallingen met of zonder deuren, en bovendien bieden wij de mogelijkheid om de stalling in een RAL-kleur naar uw keuze te spuiten. Zo past de stalling perfect bij de stijl van Utrecht.

Met ons eigen ontwerpbureau staan we paraat om met u mee te denken en een oplossing op maat te adviseren, toegespitst op uw specifieke behoeften. Heeft u vragen over de mogelijkheden in Utrecht? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via 030 – 6888087 of stuur een e-mail naar verkoop@fietsenstalling.nl. U kunt zelfs direct een vrijblijvende offerte aanvragen om uw project in Utrecht in beweging te zetten.

Ons toegewijde team staat voor u klaar, klaar om Utrecht nog fietsvriendelijker te maken. Kies voor Fietsenstalling.nl en bied uw fietsen en scooters in Utrecht de stijlvolle en veilige opslag die ze verdienen. Wacht niet langer; ontdek de mogelijkheden vandaag nog en maak uw leven in Utrecht gemakkelijker met Fietsenstalling.nl!

Fietsenstalling van hout

Bent u op zoek naar een manier om fietsen netjes te kunnen stallen? Kies dan voor een fietsenstalling van hout van Fietsenstalling.nl! Onze producten zijn geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een stalling voor thuis als voor bedrijven die een oplossing zoeken voor grote of juist kleine projecten. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen.

fietsenstalling home

Fietsenstalling samenstellen

De houten fietsenstalling is modulair uit te breiden vanuit onze basis module met een lengte van 3 meter. Vervolgens kunnen wij deze voor u verlengen met extra modules die 3 of 4 meter lang zijn. Zo maken wij de houten fietsenstalling helemaal naar uw wens. Voor aanvragen langer dan 9 meter vragen wij om contact met ons op te nemen.

  • Uit te breiden met modules van 3 of 4 meter lang
  • Keuze voor een open deur of gesloten berging
  • Direct geleverd uit grote voorraad

Meest verkochte fietsenstallingen

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern professioneel design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind.
Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Deze lijn stalling is geschikt voor bedrijven en sportverenigingen die opzoek zijn naar een robuuste duurzame oplossing.

Wij leveren ook “doe het zelf” (DIY) modellen van dit type. Bezoek hiervoor ons webshop.

Leverbaar in de volgende maat:
Breedte : standaard 3 & 4m andere maten zijn ook mogelijk.
Diepte : 190 cm
Hoogte : 210 cm

Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!.
Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling.

Leverbare afmetingen:

  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm

Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Bekijk onze fietsenstallingen

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

QL-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met rond dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

S-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met recht dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Door het platte dak onder een hoek is deze ook geschikt voor zonnepanelen. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!. Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling. Leverbare afmetingen:
  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm
Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern professioneel design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind. Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Deze lijn stalling is geschikt voor bedrijven en sportverenigingen die opzoek zijn naar een robuuste duurzame oplossing. Wij leveren ook "doe het zelf" (DIY) modellen van dit type. Bezoek hiervoor ons webshop. Leverbaar in de volgende maat: Breedte : standaard 3 & 4m andere maten zijn ook mogelijk. Diepte : 190 cm Hoogte : 210 cm Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

Modulair en exclusief

Een houten fietsenstalling van Fietsentalling.nl is niet zomaar een fietsenstalling. Onze stallingen zijn namelijk modulair uit te bereiden naar een grotere stalling en hebben diverse designopties. U kunt een stalling ook naderhand nog groter maken wanneer u in de loop van de tijd meer ruimte nodig heeft. In ons assortiment hebben wij diverse fietsenrekken, etagerekken en accessoires om de fietsenstalling te laten voldoen aan uw persoonlijke wensen. Onze stallingen zijn eenvoudig zelf te monteren, maar ons uitgeruste en bekwame montageteam kan u hierin ook volledig ontzorgen.

Onze houten stallingen zijn niet alleen van de allerbeste kwaliteit en modulair uit te bereiden. Ze zijn ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Fietsenstalling.nl en onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een passend advies!

fietsenstalling halfrond
fietsenstalling.nl
fietsenstalling van hout

Meer weten over Fietsenstalling.nl?

Fietsenstalling.nl is gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door onze centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken om de verschillende fietsenstallingen te bekijken. Wij beschikken over een eigen ontwerpbureau waardoor wij de mogelijkheid hebben om eventueel door middel van maatwerk altijd een passende oplossing voor u te realiseren. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en voorzien u op basis daarvan van een persoonlijk advies. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en dat zult u ook merken aan onze uitstekende service en de hoogwaardige producten die wij leveren. Doordat wij een grote voorraad hebben, kunt u snel over het door u gewenste product beschikken. Heeft u vragen over een fietsenstalling van hout of een van onze andere producten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij staan voor uw klaar!