Gesloten fietsenstalling

Zoekt u naar een manier om fietsen veilig te kunnen stallen? Een gesloten fietsenstalling van Fietsenstalling.nl biedt oplossing. Onze producten zijn voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een oplossing voor thuis als bedrijven die zoeken naar een oplossing voor grote of juist kleine projecten. Met onze stallingen behoren wij tot de absolute top van de markt, omdat wij stallingen produceren die jaren meegaan. Wij kunnen de stalling in een RAL kleur naar wens spuiten voor u. Ook kunnen wij de stalling met deuren leveren zodat er en gesloten fietsenstalling wordt gecreëerd. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Fietsenstalling van hout

Zoekt u naar een manier om fietsen veilig te kunnen stallen? Een gesloten fietsenstalling van Fietsenstalling.nl biedt oplossing. Onze producten zijn voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een oplossing voor thuis als bedrijven die zoeken naar een oplossing voor grote of juist kleine projecten. Omdat wij over een eigen ontwerpbureau beschikken, kunnen wij goed met u meedenken en een passende oplossing adviseren op basis van uw persoonlijke wensen.

houten fietsenberging

Fietsenstalling samenstellen

De gesloten fietsenstalling is modulair uit te breiden vanuit onze basis module met een lengte van 3 meter. Vervolgens kunnen wij deze voor u verlengen met extra modules die 3 of 4 meter lang zijn. Zo maken wij de fietsenstalling helemaal naar uw wens. Voor aanvragen langer dan 9 meter vragen wij om contact met ons op te nemen.

  • Uit te breiden met modules van 3 of 4 meter lang
  • Keuze voor een open deur of gesloten berging
  • Direct geleverd uit grote voorraad

Meest verkochte fietsenstallingen

K-Line Fietsenstalling open hout/staal

Modulair uit te breiden fietsenstalling basis module 3m. De fietsenstalling kan vergroot worden door middel van bijplaatsen modules in 3m of 4m.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern professioneel design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind.
Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Deze lijn stalling is geschikt voor bedrijven en sportverenigingen die opzoek zijn naar een robuuste duurzame oplossing.

Wij leveren ook “doe het zelf” (DIY) modellen van dit type. Bezoek hiervoor ons webshop.

Leverbaar in de volgende maat:
Breedte : standaard 3 & 4m andere maten zijn ook mogelijk.
Diepte : 190 cm
Hoogte : 210 cm

Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!.
Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling.

Leverbare afmetingen:

  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm

Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules.
Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden.

Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

Bekijk onze fietsenstallingen

K-Line afgesloten Fietsenstalling hout/staal

Modulair uit te breiden gesloten fietsenstalling. De fietsenstalling kan vergroot of verkleind worden door middel van bijplaatsen modules. Deze worden dan geschakeld. Ook hebben wij modules waarbij er een gesloten of open deel gerealiseerd kan worden. Gebruik onderstaande formulier voor offerte/advies voor uw gewenste fietsenstalling.

QL-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met rond dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

S-Line 5 t/m 30 fietsen.

Dit klassieke model fietsenstalling met recht dak is geschikt voor elke ruimte en klimaat. Door het platte dak onder een hoek is deze ook geschikt voor zonnepanelen. Leverbaar met open zijdes of gesloten. Gebruik het formulier om de gewenste samenstelling aan te vragen bij ons.

H-Line Fietsenstalling

H-Line is ons nieuwste design stalling! modern en robuust uitgevoerd klaar voor de publieke ruimte waar de fietsenstalling een prominente blikvanger mag worden!. Elk fietsenrek dat wij leveren is te installeren in deze fietsenstalling. Leverbare afmetingen:
  • Lengte 3900mm (deze is schakelbaar met steeds 3900mm)
  • Diepte: 2500 mm
  • Hoogte: 1800/2460 mm
Voor meer informatie kunt u ons offerte formulier gebruiken.

G-line Halfronde fietsenstalling

Modern professioneel design halfronde fietsenstalling beschermt uw fietsen of andere goederen tegen regen en wind. Dak welk tot de grond komt is gemaakt van 3mm polycarbonaat. Deze lijn stalling is geschikt voor bedrijven en sportverenigingen die opzoek zijn naar een robuuste duurzame oplossing. Wij leveren ook "doe het zelf" (DIY) modellen van dit type. Bezoek hiervoor ons webshop. Leverbaar in de volgende maat: Breedte : standaard 3 & 4m andere maten zijn ook mogelijk. Diepte : 190 cm Hoogte : 210 cm Gebruik onderstaande offerte formulier voor uw aanvraag.

Modulair en exclusief

Onze fietsenstallingen hebben diverse designopties en zijn modulair uit te bereiden naar een grotere stalling. Wanneer u in de loop van de tijd merkt dat u toch meer ruimte nodig heeft, kunt u de stalling naderhand nog groter maken. In ons assortiment hebben wij diverse fietsenrekken, etagerekken en accessoires om de fietsenstalling te laten voldoen aan uw persoonlijke wensen. Onze stallingen zijn eenvoudig zelf te monteren, maar ons uitgeruste en bekwame montageteam kan u hierin ook volledig ontzorgen.

Fietsenstallingen van Fietsenstalling.nl zijn niet alleen van de allerbeste kwaliteit en modulair uit te bereiden. Ze zijn ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Fietsenstalling.nl en onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via  030 – 6888087 of verkoop@fietsenstalling.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een passend advies!

gesloten fietsenstalling
fietsenstalling.nl
fietsenstalling van hout

Meer weten over Fietsenstalling.nl?

Wij zijn gevestigd in IJsselstein, net onder de stad Utrecht. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken zijn. Doordat wij een eigen ontwerpbureau hebben, kunnen wij u altijd voorzien van een passende (maatwerk) oplossing. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en voorzien u op basis daarvan van een persoonlijk advies. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en dat zult u ook merken aan onze uitstekende service en de hoogwaardige materialen die wij gebruiken. Doordat wij een grote voorraad hebben, kunt u snel over het door u gewenste product beschikken. Heeft u vragen over een fietsenstalling of een van onze andere producten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij staan voor uw klaar!

Wilt u meer informatie?

Fietsenstalling.nl, gevestigd in IJsselstein nabij Utrecht, is makkelijk te bezoeken op afspraak. We denken graag met u mee, verstrekken persoonlijk advies en hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Met onze grote voorraad zorgen we voor snelle beschikbaarheid van gewenste producten. Voor vragen, bel 030 - 6888087, e-mail naar verkoop@fietsenstalling.nl, of vul onderstaand formulier in. We staan voor u klaar!