Creëer uw eigen stalling

Kwalitatief maatwerk

Fietsenstalling.nl

Is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de productie en levering van fietsenstallingen en bijbehorende producten. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, waaronder opties voor sedum daken, zonnepanelen, fietsenrekken en straatmeubilair. Onze producten zijn geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een stalling voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Creëer uw eigen stalling

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw eigen stalling te creëren. Naast onze standaard productie- en verkoopdiensten, kunnen wij u ook assisteren in het ontwerp- en inrichtingsproces van uw project, op basis van uw eigen ontwerpplan.

Doe-het-zelf of volledig ontzorgt

Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. Wij bieden zowel eenvoudige stallingen die u zelf kunt monteren als complete oplossingen waarbij wij u ontzorgen in de montage en plaatsing. Ons eigen montageteam is goed uitgerust en bekwaam om elke klus succesvol af te ronden, inclusief klic-melding en fundatie werkzaamheden indien gewenst.

POPULAIRE MODELLEN

Fietsenstalling.nl biedt kant-en-klare oplossingen en maatwerk fietsenstallingen.
L-200 Level fietsenrek.

Een fietsenstalling voor thuis of op het werk

Alle fietsen en scooters netjes op een plek die ook nog eens overdekt is? Met de fietsenstallingen van Fietsenstalling.nl kan het allemaal! Hierbij behoren wij tot de absolute top van de markt met onderdelen van enkel de allerbeste kwaliteit. De fietsenstallingen die wij maken hebben een basis van robuust staal en wanden van gaas, damwand staal of hout. Hierbij is de wand keuze aan u. Bovendien kunnen de stallingen ook in een RAL kleur naar wens gespoten worden. Wanneer u de voorkeur geeft aan een afsluitbare fietsenstalling heeft u bij ons een ruimte keuze uit deuren. Door ons eigen ontwerpbureau kunnen we goed met u meedenken en u een passende oplossing bieden die bij uw wensen laten aansluit.

Modulair en exclusief

De fietsenstallingen van Fietsenstalling.nl zijn niet zomaar fietsenstallingen. Wij geven u naast diverse designopties ook de mogelijkheid om de stalling modulair uit te bereiden naar een grotere stalling. Zo kunt u de stalling dus altijd groter maken wanneer u in de loop van de tijd meer ruimte nodig heeft. Ook kunt u er op deze manier voor kiezen om er een dichte container aan te koppelen zodat u naast de fietsenstalling een gesloten berging kunt realiseren. U kunt alles zelfstandig opbouwen en verplaatsen. Op een vlakke ondergrond kunt u de stalling al binnen 30 minuten eigenhandig gereedmaken voor gebruik.

Onze stallingen zijn niet alleen van de allerbeste kwaliteit en modulair uit te bereiden. Ze zijn ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Fietsenstalling.nl en onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een passend advies!

Maatwerk Fietsenstallingen

  • Semi- & publieke domein
  • MKB & groot zakelijk
  • Overheid & gemeenten
Alexander Klaare Fietsenstalling NL

Alexander Klaare

Project adviseur

Centraal in NL

Landelijke dekking Benelux

Grote Voorraad

Maatwerk en standaard oplossingen

Eigen Montage

Van A tot Z ontzorgd

Uitstekende Service

Projectmanagement & Begeleiding